Kontakta oss: info@lenzbeautytech.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

skönhetsUTBILDNINGAR

FRANSFÖRLÄNGNING KURS

Är du en kosmetolog som vill förbättra eller få kvalitetskunskaper inom ögonfransbehandlingar? Din instruktör, Elisa, är en certifierad, prisbelönt kosmetolog med mer än femton års erfarenhet inom skönhetsområdet.

Bli expert på ögonfransförlängning och franslyftbehandlingar för professionell utveckling i denna kurs.

Lär dig att skickligt utföra ögonfransförlängning och fransböjarbehandlingar för att växa ditt företag och imponera på kundkrets. Denna kurs introducerar de verktyg som krävs, procedurer och branschstandarder för hygien i arbetsmiljön. Du kommer också att lära dig att välja de bästa fransarna som passar de olika naturliga franslängderna och upptäcka hur du väljer de bästa sköldarna för att ge en lockeffekt som säkerligen kommer att tillfredsställa dina kunder.

I den här kursen får du lära dig om fransförlängning, som förstärker utseendet på en persons ögonfransar. Det är ett icke-kirurgiskt ingrepp som fäster lösögonfransar på en klients naturliga ögonfransar, vilket gör att de ser naturligt längre och fylligare ut.

Kursen diskuterar de verktyg, hygien och arbetsmiljöstandarder som krävs för att utföra denna uppgift professionellt. Fördjupa dig i de praktiska stegen för att applicera lösögonfransar. Efter att ha rengjort kundens fransar med en primer och korrekt täckt de nedre fransarna med lappar, lär du dig att skickligt plocka enskilda fransar, doppa dem i lim och försiktigt placera dem på de övre fransarna. Även om du bör bättra på ögonfransarna mellan två till sex veckor, kan lösögonfransar hålla två eller tre månader även utan retuschering. Utforska de tre metoderna för korrekt förlängningsborttagning med hjälp av en speciell remover i flytande, kräm- eller gelform.

Slutligen visar kursen proceduren för fransförlängning. Om du är en professionell som vill utöka dina kunskaper eller en nybörjare i branschen, kommer du att finna dessa behandlingar lönsamma för dig och dina kunder. Kontakta oss och börja lära dig redan idag.

Kursplan för certifieringsprogrammet

Behörighetskrav:

Inga behörighetskrav

Kurslängd:

2 dagar 10:00-17:00

Start kit:

Eleven får ett startkit och teorimaterial

Kursplan:

Teori och praktik
Efter framgångsrikt slutförande av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

LASH LIFT KURS

Vår kurser

LASH LIFT-KURS

Lash Lift är den senaste skönhetstrenden. Lash Lift ger kundens fransar ett skönt lyft med lång hållbarhet. Under behandlingen böjer du fransarna från roten vilket ger ögat en öppen look, effekten varar ca 6-12 veckor.Lenz Beauty Tech Lash Lift kursen innehåller teoretisk träning tillsammans med praktisk övning på modellen. Du kan även ta med din egen modell .

Kursplan för certifieringsprogrammet

Behörighetskrav:

Inga behörighetskrav

kurslängd

1 day 10:00-17:00

Start kit:

Eleven får ett startkit och teorimaterial

Kursplan:

Teori och praktik
Efter framgångsrikt slutförande av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

BROW LIFT KURS

Vår kurser

BROWLIFT KURS

Bemästra de grundläggande teknikerna för brynlyft i denna introduktionskurs.

Avancerad brynskulptering: Lyft dina färdigheter med avancerade skulpteringstekniker för perfekt välvda bryn.

Brow Lift-certifiering: Bli en certifierad pannlyftsexpert och visa upp din expertis för kunder.

Gruppträningssessioner: Samarbeta med kamrater och förbättra dina färdigheter genom interaktiva gruppträningssessioner.

Anpassade workshops: Skräddarsydda workshops för att möta dina specifika inlärningsmål och förbättra dina brynlyftstekniker.

Kursplan för certifieringsprogrammet

Behörighetskrav:

Inga behörighetskrav

Kurslängd:

1 day 10:00-17:00

Start kit:

Eleven får ett startkit och teorimaterial

Kursplan:

Teori och praktik
Efter framgångsrik genomgång av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

MICRO NEEDLING KURS

Vår kurser

MICRO NEEDLING KURS

Lenz Beauty Tech erbjuder certifierad microneedling utbildning & certifiering som en del av sitt utbildningsprogram. Läroplanen finns att köpa av alla hudvårdare. Microneedling-utbildningen kommer att ta en titt på historien och vetenskapen kring microneedling. Du kommer också att ha möjlighet att se en demonstration av mikronålbehandling i slutet av utbildningen. Efter varje lektion blir det en kort frågesport. Efter framgångsrikt slutförande av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

Kursplan för certifieringsprogrammet

Behörighetskrav:

Inga behörighetskrav

Kurslängd:

1 day 10:00-17:00

Start kit:

Eleven får ett startkit och teorimaterial
 • Produktanvändningsprotokoll
 • Riktlinjer för behandling
 • Indikationer och kontraindikationer
 • Före och efter patientvård
 • Jämförande och kompletterande hudterapier
 • Behandling och teknisk demonstration
 • Certifieringstestning
 • Intyg finns inom 1 vecka efter kursen
 • Interaktiva diskussioner
Efter framgångsrikt slutförande av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

ALGAE PEELING KURS

Vår kurser

ALGAE PEELING KURS

Algae peeling utbildningsprogram är en 1-dagars kurs som ger eleverna både teoretisk och praktisk erfarenhet.

Kursplan för certifieringsprogrammet

Behörighetskrav:

behörighet krävs. Du måste arbeta som kosmetolog eller så har du redan erfarenhet av skönhetsbranschen

Kurslängd:

1 day 10:00-17:00 algae peel training core course

Start kit:

Eleven får ett startkit och teorimaterial
 • Hudens anatomi
 • Hudtyper
 • Vad är algpeeling
 • Användningsområden och resultat
 • Kontraindikationer
 • Eftervård
 • Protokoll för procedurer för olika hudtyper
 • Kombinationer av algpeeling med andra serum
 • Efter framgångsrikt slutförande av kursen får du ett certifikat och titeln LBTH® Certified Practitioner.

HUDTERAPEUT UTBILDNING

Välkommen till vår kosmetologkurs! Vårt omfattande program är utformat för att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att inleda en framgångsrik karriär inom skönhetsbranschen. Oavsett om du är nybörjare eller vill förbättra dina befintliga färdigheter, erbjuder vår kurs en strukturerad läroplan som täcker ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och tekniker.

Kursöversikt

Vår kosmetologkurs är uppdelad i moduler som var och en fokuserar på ett specifikt expertområde. Under hela programmet får du praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap inom områden som hudvård, sminkapplicering, hårstyling (kommer snart) med mera. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom läroplanen och ser till att du får personlig uppmärksamhet och stöd.

Hur du ansöker:

För att ansöka till vår skönhetsteknikerkurs, skicka helt enkelt ett e-postmeddelande till oss på [info@lenzbeautytech.com]. I ditt e-postmeddelande, vänligen inkludera ditt fullständiga namn, kontaktinformation och en kort beskrivning av ditt intresse för kursen. Även om tidigare erfarenhet inom skönhetsbranschen inte krävs, uppmuntrar vi dig att dela med dig av eventuell relevant bakgrund eller färdigheter du kan ha. Vårt antagnings team kommer att granska ditt e-postmeddelande och svara snabbt med ytterligare instruktioner och eventuell nödvändig dokumentation.

Kurslängd:

Varaktigheten av vår skönhetsteknikerkurs varierar beroende på vilken certifieringsnivå du söker och intensiteten i programmet. Vanligtvis sträcker sig våra kurser från flera veckor till flera månader för en intensiv kurs. Normal varaktighet är ett och ett halvt år. Vi erbjuder både heltids- och deltidsalternativ för att passa olika scheman och åtaganden.

Läroplan och utbildning:

Vår läroplan är noggrant utformad för att ge en balanserad blandning av teoretisk kunskap och praktisk träning. Du kommer att lära dig om de senaste trenderna, teknikerna och branschpraxis. Våra utbildningsanläggningar är utrustade med toppmodern utrustning och verktyg för att säkerställa att du får praktisk erfarenhet i en professionell miljö.

Certifiering:

Efter framgångsrikt slutförande av vår kosmetologkurs kommer du att få en certifiering som erkänner dina färdigheter och kunskaper inom området. Denna certifiering kan öppna dörrar till olika karriärmöjligheter, inklusive att arbeta i salonger, spa, skönhetskliniker eller till och med starta ditt eget skönhetsföretag.

Frisörutbildning

Vår kurser

Frisörutbildning

På Lenz Beauty Tech strävar vi efter att erbjuda en innovativ och kvalitativ frisörutbildning för blivande frisörer och stylister. Vårt utbildningsprogram är skräddarsytt för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att excel inom frisöryrket.

Vårt utbildningsprogram:

 • **Teoretisk undervisning:** Våra kurser kombinerar teoretisk undervisning med praktiska övningar för att ge dig en gedigen förståelse för grunderna inom frisöryrket. Du kommer att lära dig om hårvård, klipptekniker, färgning, styling och mycket mer.
 • **Praktisk träning:** Genom praktisk träning får du möjlighet att applicera dina kunskaper och utveckla dina färdigheter under handledning av erfarna frisörer och stylister.
 • **Personlig handledning:** Varje student tilldelas en personlig mentor som stöttar och vägleder dig genom hela utbildningen. Din mentor kommer att ge dig feedback, råd och inspiration för att hjälpa dig att nå dina mål.
 • **Certifieringsexamen:** Efter avslutad utbildning har du möjlighet att ta en certifieringsexamen för att validera dina kunskaper och färdigheter inom frisöryrket.

Vad du får med Lenz Beauty Tech Frisörutbildningar:

 • Kvalitativ utbildning: Vår utbildning håller hög standard och syftar till att rusta dig med de verktyg du behöver för att lyckas som frisör.
 • Personlig utveckling: Utöver att lära dig om frisöryrket kommer du också att utveckla viktiga soft skills såsom kundhantering, kommunikation och problemlösning.- Grundläggande principer inom hårklippning, färgning och styling
 • Tekniker för att klippa olika hårtyper och skapa olika frisyrer
 • Färgteori och färgbehandlingar för att skapa önskade resultat
 • Användning av olika verktyg och produkter inom frisöryrket
 • Kundkommunikation och konsultation för att förstå och uppfylla kundens önskemål
 • Hårvård och hårbottenbehandlingar för att främja hälsosamt hår
 • Trendspaning och uppdateringar kring de senaste trenderna inom hårmode
 • Praktisk erfarenhet genom praktikmöjligheter för att tillämpa kunskaperna i verkliga situationer
 • Utveckling av kreativitet och personlig stil inom hårstyling
 •  Arbete med olika hårtyper och texturer för att kunna anpassa sig till olika kunders behov
 • Stylingtekniker för att skapa olika looker såsom lockar, uppsättningar och utjämnande av hår
 • Hårvårdsprodukter och deras användning för att upprätthålla och förbättra hårets hälsa
 • Skapande av helhetskoncept för att matcha hårstil med kundens personlighet och stil
 • Kunskap om olika hårtillbehör och hur de kan användas för att komplettera en frisyr
 • Förståelse för hårfärgernas kemiska sammansättning och hur de interagerar med olika hårtyper
 • Hårbottenanalys och behandlingar för att främja en frisk hårbottenmiljö
 • Ergonomi och arbetsmiljö för att undvika skador och främja långsiktig hälsa som frisör
 • Marknadsförings- och affärskunskap för att bygga och driva en framgångsrik frisörverksamhet
 • Fortsatt utbildning och möjligheter till specialisering inom specifika områden såsom brudstyling, herrklippning eller färgtekniker
 • Mentorprogram eller stöd från erfarna frisörer för att guida och stödja studenternas utveckling

Kom och utforska möjligheterna med Lenz Beauty Tech Frisörutbildningar och låt oss tillsammans forma din framtid inom frisörbranschen!

Varaktigheten av vår skönhetsteknikerkurs varierar beroende på vilken certifieringsnivå du söker och intensiteten i programmet. Vanligtvis sträcker sig våra kurser från flera veckor till flera månader för en intensiv kurs. Normal varaktighet är ett och ett halvt år. Vi erbjuder både heltids- och deltidsalternativ för att passa olika scheman och åtaganden.

9.000

 Välkommen till vår frisörutbildning! Vi är glada att du överväger att starta din resa mot att bli en skicklig och kreativ frisör genom vår utbildning. Hos oss strävar vi efter att ge våra studenter en omfattande och praktisk utbildning inom frisöryrket. Under vår frisörutbildning fokuserar vi på att lära ut de senaste teknikerna och trenderna inom hårstyling, håruppsättning, klippning och mm. 

Som en del av vår frisörutbildning erbjuder vi möjligheter till praktik där du kan tillämpa dina kunskaper i en verklig arbetsmiljö. Genom praktiken får du möjlighet att arbeta med riktiga kunder och bygga upp ditt självförtroende och erfarenhet inom yrket. Vi ser praktiken som en värdefull del av din utbildning och som ett sätt för dig att knyta kontakter och skapa möjligheter för framtiden.

Vi strävar efter att ge våra studenter en stimulerande och stödjande lärandemiljö där du kan växa och utvecklas som frisör. Oavsett om du är helt ny inom branschen eller om du redan har viss erfarenhet, så är vår frisörutbildning utformad för att passa dina behov och hjälpa dig att nå dina mål inom frisöryrket.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår frisörutbildning och att vara en del av din resa mot att bli en framgångsrik frisör. Kontakta oss gärna om du har några frågor annars du får gärna betala anmälningsavgiften om du är intresserad av att ansöka till utbildningen. Tillsammans kan vi skapa en ljus framtid inom frisöryrket!