Kontakta oss: info@lenzbeautytech.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vårt Galleri

HAND OCH FOTVÅRD

Utforska vår omfattande hand- och fotvårdstjänst som inkluderar professionell vård för dina händer och fötter samt nagelförlängning för vackra och välvårdade naglar. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar för att ge dig mjuka, smidiga händer och fötter samt vackra naglar som passar din stil.

Vår erfarna nagelterapeut och fotvårdsspecialist använder högkvalitativa produkter och tekniker för att ge dig en avslappnande och effektiv behandling. Oavsett om du önskar en klassisk manikyr, pedikyr eller nagelförlängning, strävar vi efter att uppfylla dina skönhetsbehov med precision och omsorg.

Med nagelförlängning kan du få längre och mer eleganta naglar som passar din personliga stil och smak. Våra skräddarsydda nagelförlängningar är designade för att vara hållbara och vackra, vilket ger dig självförtroendet att visa upp dina händer med stolthet.

Ge dina händer och fötter den kärlek de förtjänar med vår hand- och fotvård samt nagelförlängning. Kontakta oss idag för att boka din behandling och upplev det ultimata spa-upplevelsen för händer, fötter och naglar!