Kontakta oss: info@lenzbeautytech.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Emssculpting

din one stop skönhetsbutik

Våra tjänster

Emssculpting

EmSculpt är en icke-invasiv behandling som kombinerar högintensivt fokuserat elektromagnetiskt (HIFEM) energi för muskelstimulering och muskeluppbyggnad. Behandlingen är utformad för att hjälpa till att bygga muskler och minska fett på specifika områden av kroppen, såsom magen, sätena, armarna och benen.

Under en EmSculpt-behandling placeras en speciell enhet på det önskade området av kroppen. Enheten genererar högintensiva elektromagnetiska pulser som stimulerar musklerna djupt under huden. Denna muskelstimulering kan resultera i kraftfulla muskelsammandragningar som liknar dem som uppstår under intensiv träning.

Fördelarna med EmSculpt-behandlingar kan inkludera ökad muskelmassa, minskad fettvävnad, förbättrad muskeltäthet och ökad muskelstyrka. Många människor använder EmSculpt för att komplettera sin träning och kostregim för att uppnå önskade kroppsformsförändringar.

Det är viktigt att notera att resultaten av EmSculpt-behandlingar kan variera från person till person, och flera sessioner kan vara nödvändiga för att uppnå önskade resultat.

Unna Dig

DIN HEMLIGA SKÖNHETSPLATS

Vår erfarna hudvårdsterapeut kommer skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och mål för att ge dig bästa möjliga resultat. Upplev fördelarna med microneedling och låt din hud stråla av ungdomlig vitalitet och hälsa.

Ansiktsbehandlingar

Vaxning

Smink

Naglar

Våra tjänster

Emssculpting

Skapar modemeddelanden med finesse, en tråd åt gången – Certifierad Stylist Utmärkelse.
Förhöjer skönheten naturligt, en miljövänlig produkt i taget.
Effektiviserar bokningar smidigt med bara ett klick .
Måndag :
Tisdag :
Onsdag :
Torsdag :
Fredag :
Lördag :
Söndag :
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Stängt