Kontakta oss: info@lenzbeautytech.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ANSIKTSBEHANDLINGAR VÄSTERÅS

din one stop skönhetsbutik

Våra Tjänster

ANSIKTSBEHANDLINGAR VÄSTERÅS

Våra Guinot ansiktsbehandlingar är skräddarsydda för att passa just din huds unika behov och önskemål. Vår välutbildade och erfarna hudterapeut kommer att guida dig genom en noggrann hudanalys för att identifiera de bästa produkterna och behandlingarna för att uppnå dina mål.

Under en Guinot ansiktsbehandling kan du förvänta dig en avkopplande och effektiv behandling som kombinerar avancerade hudvårdsprodukter med skräddarsydda tekniker för att förbättra hudens kondition och ge dig en strålande och ungdomlig lyster. Oavsett om du lider av orenheter, torr hud, åldrande tecken eller andra hudproblem, har Guinot ansiktsbehandlingar något att erbjuda för alla hudtyper och åldrar.

Utforska vårt urval av Guinot ansiktsbehandlingar och låt oss hjälpa dig att uppnå en frisk och strålande hud som du förtjänar. Boka din behandling idag och låt oss ta hand om ditt välbefinnande och skönhet med Guinots expertis och kvalitetsprodukter.

Känn skillnaden med Guinot ansiktsbehandlingar – upplev det själv och ge din hud den kärlek den förtjänar!

download

Hydradermie Behandling

En signaturbehandling från Guinot som använder avancerad ioniseringsteknik för att djuprengöra, återfukta och förnya huden. Behandlingen anpassas efter din huds behov och kan hjälpa till att förbättra hudens textur, lyster och ungdomliga utseende.
download (2)

Hydradermie Lift Behandling

En anti-aging ansiktsbehandling som fokuserar på att lyfta och strama upp huden genom muskelstimulering och mikroströmteknik. Denna behandling kan hjälpa till att minska synliga åldrande tecken och ge en fastare och mer ungdomlig hud.
download (1)

Eye Logic Behandling

En specialbehandling som riktar in sig på ögonområdet för att behandla trötthetstecken, mörka ringar, påsar under ögonen och rynkor. Med specialprodukter och tekniker fokuserade på ögonområdet kan denna behandling ge ett uppfriskande och ungdomligt utseende.
images (4)

Age Summum Behandling

En lyxbehandling som använder kraftfulla anti-aging ingredienser och tekniker för att bekämpa synliga åldrande tecken som rynkor, förlust av fasthet och ojämn hudton. Huden blir fastare, slätare och mer strålande efter denna behandling.
download (3)

Hydra Peeling Behandling

En avancerad peelingbehandling som kombinerar kemisk peeling med mekanisk exfoliering för att förnya och förbättra hudens textur, ton och utseende. Denna behandling passar bra för dem som vill behandla ojämn hudton, fina linjer och orenheter.
images (5)

Liftosome Behandling

Liftosome är en anti-aging ansiktsbehandling från Guinot som fokuserar på att ge huden ett omedelbart lyft och öka fastheten. Genom att använda en speciell Pro-Collagen Serum-Gel och en värmeeffektmask arbetar behandlingen för att stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i en fastare och mer ungdomlig hud. Liftosome-behandlingen är idealisk för dem som vill bekämpa åldrande tecken som förlust av fasthet och slapp hud, och kan ge huden en fastare, slätare och mer strålande utseende.
5706D056-087B-46BE-A7EB-EE05690EC9C4

Lift summum Behandling

Lift Summum är en lyxbehandling från Guinot som fokuserar på att ge huden en omedelbar lyftande effekt och förbättra hudens fasthet och lyster. Genom användning av kraftfulla anti-aging ingredienser och massage tekniker arbetar behandlingen för att ge huden en fastare, slätare och mer ungdomlig utstrålning. Efter behandlingen kan huden kännas fastare, mer upplyft och strålande. Lift Summum passar dem som vill ha en intensiv anti-aging behandling med synliga resultat.

Unna Dig

DIN HEMLIGA SKÖNHETSPLATS

Vår erfarna hudvårdsterapeut kommer skräddarsy radiofrekvensbehandlingen efter dina individuella behov och önskemål för att ge dig bästa möjliga resultat. Upplev fördelarna med radiofrekvensbehandling och återfå hudens fasthet och vitalitet med en bekväm och effektiv behandling.

Ansiktsbehandlingar

Vaxning

Smink

Naglar

Våra tjänster

ANSIKTSBEHANDLINGAR VÄSTERÅS

Skapar modemeddelanden med finesse, en tråd åt gången – Certifierad Stylist Utmärkelse.
Förhöjer skönheten naturligt, en miljövänlig produkt i taget.
Effektiviserar bokningar smidigt med bara ett klick .
Måndag :
Tisdag :
Onsdag :
Torsdag :
Fredag :
Lördag :
Söndag :
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Stängt